tisdag 5 juni 2012

China glaze, Riveting

Bort med flagigt och flammigt mintgrönt - på med flammigt och gnistrigt orange. Och jag gillar ju orange, så det här är right up my alley. Särskilt som de har pillat ner guldigt glassfleck i det här. Ganska så perfekt om ni frågar mig.


Lacket kommer från Hunger Games-kollektionen och så klart visste jag direkt att jag skulle ha det. Jag hade kunnat tänka mig att hoppa över alla andra lack i hela kollektionen, men det här var ett måste. För det är orange - som sagt. Chilipojken är också omåttligt förtjust i orange och bad att han skulle få måla om sitt rum med det här lacket. Jag sa nej.


Så - färgen är helt underbar, men håller lacket hela vägen? Nej. För rackarns amalia vilket rinnigt lack! Det har bra opacitet och lager två lackade jag på för att fördjupa färgen. Men det känns så tunt och flyter ut så mycket att jag blir lite ledsen i ögat. Hade det varit bättre på att hålla sig där det ska vara hade jag lätt gett det här full pott betygsmässigt.


Matchningen för idag blir boken "Hungerspelen" som filmen är baserad på och lacken inspirerade av. Jag slog på stort och inhandlade hela trilogin i en volym. Tung att hålla i när man läser, men det är det värt. Jag gillar den. Har kommit halvvägs i första boken, på ett ungefär.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Det hade aldrig passat mig men på dig var det fint! Prova att ta av korken på flaskan en halvtimme eller så och se om det inte tjocknar lite. Gör rent penseln först bara så den inte torkar ihop och blir stel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaddå? Gillar inte du orange? ;)

   Radera
 2. Lacket ser fint ut men böckerna är bättre! Alla fall första och andra delen, tredje är väl mer ett mehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart vet jag. Tycker ju iofs att det påminner en del om Battle royal än så länge. Som är svinbra, å andra sidan. :)

   Radera
 3. Det är så vackert orange att jag får lite hjärtsnörp. Klär dig som lacket på nageln dessutom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Orange är ju lite av en favorit, om man säger så...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!