Sidor

onsdag 13 juni 2012

China glaze, Harvest moon

Nu äntligen har jag hittat vilken knapp jag råkat trycka på som gjort att bilderna blivit så breda. Ordningen återställd från och med nästa inlägg. 


Harvest moon är från Hungergames-kollektionen, och med den boken utläst och i färskt minne så förstår jag inte alls varför det här lacket heter som det gör och har det utseende det har. Harvest moon kan jag till viss del förstå, för det ska väl vara Slåttern (ja, jag läste på svenska den här gången) där de tävlande/offerlammen lottades ut? Men ska färgen då vara höstlöven eller? Fattar ingening.
Å andra sidan behöver jag inte förstå för att tycka att det här är ett sjusärdeles tjusigt lack. Härlig kopparnyans som gör mig nostalgisk över barndomens femöringar. Tänk att man kunde bli nostalgisk över ett mynt! Trodde jag väl aldrig.


Appliceringen var även den helt underbar. Flöt ut fint över nageln och täcker utmärkt med två lager. Att det rynkat sig lite skyller jag helt på slarv med underarbetet. Mitt fall således och inte lackets.


Matchar med nagellacksfantastens bästa vän, nageloljan! Det här är min favorit från Scratch som heter vad den är Nail food. Underbar flaska med lavendeldoftande olja som är underbar att massera in i nagelband och på nagelplatta. En gång om dagen helst. Jag märker direkt om jag slarvat. Min flaska är köpt på Åhléns.

Betyg 4/5. Jag tycker att den kanske inte passar min hudton till 100%, annars så.