Sidor

söndag 13 maj 2012

Kicks, Summer fling

 En solig dag som idag, som känns som den första sommardagen (om det bara inte hade blåst så kallt och jävligt) passar det finfint att lacka med något som heter Summer fling.


Det här kommer, om jag inte misstar mig alldeles, från Kicks sommarkollektion, och är ett härligt korallrosa jellylack med gyllene skimmer. Det är bra tryck i färgen, nästan så ser ut att vara lite neon, men det är skirt.  Mina bilder gör det inte helt rättvisa - det är bra mer tryck i färgen tycker jag. Och ju mörkare det blir ute desto mer lyser lacket på nageln. I like! Jag ser dock tydlig VNL, som inte syns så mycket på bild, så vill man ha ett heltäckande resultat rekommendrar jag underkläder.


Det är fyra lager på de här bilderna. Toppat med Poshé torkar det ändå förvånansvärt snabbt, jag kunde hänga tvätt och ha mig endast en kvart efter avslutad lackning. Förutom att det var så rackarns skirt hade jag inga problem alls med appliceringen. Det lägger sig där det ska vara, drar inte med sig lack och jämnar ut sig fint på nageln. Jelly när den är som bäst.


Lagom till matchningsbilderna dog batteriet i min kamera, så först några timmar senare (i lite annat ljus) lyckades jag fotografera av lacket tillsammans med Lilla E:s väldigt blomsterprydda diadem.

Betyg 4/5

PS. Ni vet väl att alla mina bilder är klickbara?