onsdag 23 maj 2012

Kicks, Curacao punch

Lite mer färg kanske? Väder för knalliga färger snarare än diskreta pastellvarianter, kan jag tycka. Och så kortade jag ner naglarna också, om jag nu behöver fler anledningar att lacka om. Vilket jag inte behöver.


Valet föll på knalliga Curacao punch från Kicks. Ett jellylack i en härlig tealnyans. För grön för att vara en turkos, så jag nöjer mig med teal där. Älskade maken skulle älska det här! Synd att han är på kurs till imorgon kväll, risken finns att jag hinner tröttna och lackar om. Jag har ett gäng att välja på i otestade lådan, om man säger så...


Med tre lager får man så här fin täckning. Kanske en antydan till VNL, men inget som stör ögat. Det är kanske inte en genuin jelly, men i varje fall ett krämlack med jellykaraktär. Appliceringen var felfri. Bra penslar som sprider ut sig fint.


För ett par år sedan jobbade jag i en butik med väggarna fulla av scarves. En av de jag var "tvungen" att köpa med mig hem var den här regnbågsfärgade härligheten med bollfrans. Min kollega tyckte den var jätteful, men jag älskar den. Och så kan jag ju matcha med den också!

Betyg 3/5

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är det! Jag gillar den skarpt.

   Radera
 2. Ett mkt trevligt lack! kicks är himla bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanonbra faktiskt. Ligger bra till för att bli mina nya bugdetfavoriter.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!