Sidor

måndag 28 maj 2012

IsaDora, Papagayo blue

Idag är det älskade makens födelsedag och bara för det fick han välja lack. Hoppas han blir glad när han kommer hem från jobbet och ser Papagayo blue från IsaDoras sommarkollektion på mina tassar.


Blått, eller kanske hellre blålila, med blått skimmer i. Väldigt snyggt faktiskt. Skär sig kanske en aning mot min hudton, vissa blå färger gör mig nikotingul och det är ju sådär lagom attraktivt (dessutom är det 13+ år sedan jag senast tog ett bloss).


Jag har två lager här. Man kana ana VNL men det är ingenting som stör mig. Då är jag mer gnällig över att jag sabbat det på ena lillfingret, men så går det när man sitter och messar på mobilen innan lacket är torrt. Lite smågnällig över att det hamnat torkade flagor av Seche Vite i själva lacket. Syns först när det torkar. Och så hatar jag borsten, men det vet ni ju redan.


Matchningen då - hur tänkte jag där? Jo, ett lack som heter Papagayo blue = papegojblå. En film som handlar om en papegoja. Som heter Blue. Och är blå. Behöver knappast mer motivation än så.

Betyg 3/5 Uppdaterat 29 maj. Betyget ändrat till maxbetyget 5/5 på grund av att det faktiskt är helt underbart.