Sidor

tisdag 15 maj 2012

IsaDora, Marzipan

Tänka sig att jag lyckades köpa mig ett gäng nagellack när H&M sålde IsaDora för 39:-. Ett av dem var Marzipan som jag haft ögonen på ett tag, och idag när älskade maken "beställde" ljusgröna naglar, såg jag min chans.


Måste dock säga att mina tankar inte direkt går till marsipan av den här färgen. Pisagenötter kanske? Eller som jag sa till Stora J: "Det ser ut som sån där glow in the dark-färg. Utan glow." Sådan där man brukar kunna hitta i små små prickar på urtavlor, för att man ska kunna se vad klockan är när det är mörkt. Ganska lysig pastellgrön alltså.


Vad jag tycker om den breda kvasten vet ni vid det här laget. Inte. Gör appliceringen allt annat än lätt att hysa sådant agg mot det redskap färgen ska påföras med. Pasteller i sig brukar också kunna vara lite knepiga och den här krävde tre lager för att sluta vara randig. Hyfsad torktid med Poshé dock, så jag ska inte klaga.


Hade ingen Prinsesstårta hemma att matcha med, och om det heter Marzipan ska det matchas med det. Letade helt enkelt upp en bild på en Prinsesstårta i "Sju sorters kakor". Jag har den i två upplagor. Är man kokbokssamlare (i allmänhet, om bakning i synnerhet) så är man.

Betyg 3/5.