Sidor

tisdag 8 maj 2012

IsaDora, Black rose

Oooooookej. Ska vi ta oss ett snack om den här flaskan kanske? 
Jag tillhör Team Hata-IsaDoras-Breda-Borste, vilket jag inte direkt varit hemlig med. Men jag har då aldrig, aldrig, upplevt den fullt så jävlig (ja jag svär) som jag gjorde när jag lackade idag. Vet inte om det är en extra kass borste i just den här flaskan, men jag kan väl säga som så att om borsten är för bred för att få ner i den smala flaskhalsen utan att bryta stråna - ja då är det något som är fel. 


Det är ju rejäla designproblem här känns det som. Skulle jag få önska så skulle borsten vara 2 mm mindre bred, så skulle jag slippa se ut som om jag lackat genom att hälla lacket över nageln. Och om flaskhalsen var lite vidare så skulle det vara lätt att hämta mer lack. Och om flaskhalsen vore kortare skulle det inte hamna massa lack där när man lackar, som sakta torkar och proppar igen den redan alldeles för smala halsen.


Nog om den usla designen för här - hallelujah! - hittar vi det lack jag hoppades att jag hade skaffat mig med Midnight in Moscow. Svärtat med tydligt rött skimmer. Så vackert att jag swoonar lite. Två lager använda, toppat med Seche Vite så det torkade snabbt som attan.


Black rose, funderade jag och kliade mig i huvudet. Sedan kom jag på det! Depeche Modes bästa album ever, Violator, är ju svart och pryds av en ros. Sagt och gjort.

Betyg 4/5. Kan inte ge högre med alla problem jag hade. Hade det varit i min önskeflaska (se ovan) hade jag gett maxbetyg.