Sidor

fredag 25 maj 2012

Holofredag: A England, Princess tears

Thank God it's holofredag! Jag bad älskade maken hjälpa mig att välja bland mina nyanlända A England och han valde Princess tears eftersom "det är sommar och då ska man väl inte ha en massa murriga färger, så jag tog det ljusaste."


Och nog är det ljust alltid. En ljus syrénlila som i vissa ljus kan se grå ut. Det här är en scattered holo, alltså är holopartiklarna så pass grova att det inte blir några linjära, täta regnbågar. Gör det något? Hell no! Jag tycker det här är otroligt vackert! Känns som att jag har fått en duokrom parad med ett holo utan att det för den skull blir alldeles för oroligt för ögat. Meesa lika, som Jar Jar Binks skulle ha sagt.


Två små lager målade jag på och jag hade inga problem alls med formulan. Däremot hade det ju inte gjort något om penseln varit jämn och fin. Nu såg det ut som om de hade bett en treåring med trubbig sax klippa till den. Visst hade jag kunnat fixa det på egen hand, men orka...


Jag sa väl att det var syrénlila? Jag har den stora turen att ha både vita och ljuslila syréner i min trädgård. Gissa hur gott det doftar därute just nu? Väldigt, är svaret på den frågan.

Betyg 4/5