fredag 4 maj 2012

Holofredag: China glaze, Platinum pearl + Sminkan, Resistance is futile

Har ni undrat varför jag målade på ett så herrejössesfult lack som Platinum pearl? Jag menar, det är ju inte så att jag inte visste hur hemskt det är. Anledningen var den enkla att jag ville se om jag kunde få fram ett vitt holo. Och det kunde jag.


Över gräsliga Platinum pearl lade jag alltså ett lager av Sminkans fantastiska holoöverlack Resistance is futile och det här blev resultatet. Inte kritvitt, för det går inte att få fram ett kritvitt holo om man tänker på att holodammet (Spectraflair) faktiskt är lite grått. Men i och med att jag lade det över ett pärlemorlack och inte ett vitt krämlack, så lurar man ögat lite och det ser vitare ut än vad det kanske är. Bland annat tycker jag att det verkar vara vitare än Glitter Gals Light as a feather, som jag förvisso bara sett swatchar på.


Jag är riktigt nöjd med mitt lilla experiment faktiskt. Så länge jag har ljus på naglarna ser det riktigt tjusigt ut, med vackra linjära regnbågar. Men om det inte är ljus på så är det ju bedrövligt, det är fortfarande Platinum pearl...


Matchar med de vita spetsgardinerna som hänger inne i biblioteket/arbetsrummet/spelrummet. Som bonus en dammig krukväxt älskade maken hade med sig i boet och som jag fortfarande inte har lyckats döda. Skitful är den, men han vägrar slänga den. Envisa karl...

Inget betyg idag, men det är ju trevligare idag än vad det var igår - om man säger så.

10 kommentarer:

 1. Absolut trevligare än igår :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALLT är trevligare än det där igår. ;)

   Radera
 2. Absolut ett lyft! Fast det hade nog vad som helst varit å andra sidan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett lyft på en halvmeter eller så. ;)

   Radera
 3. Åh vad snyggt! Tänk att Platinum perl kunde bli så tjusig :D

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint! Jag vill med testa att layera vitt holo. Har inte kommit mig för, men det står på att göra listan:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är riktigt nöjd. Finns mycket kul man vill testa med ett holotopplack. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!