onsdag 9 maj 2012

A England, Excalibur

Ja. Jag bröt en nagel. Skit också. Och då passade jag på att måla om naglarna.


Excalibur från A-England är ett metalliskt silverskimrigt lack med en stålgrå färg. Som ett svärd ungefär, och det är väl lämpligt med tanke på att Excalibur var ett svärd. Och inte vilket svärd som helst, utan kung Arthurs svärd. Det där som han drog ur stenen/fick av Damen i sjön beroende på version av legenden. Ett mycket mäktigt svärd som hjälpte Arthur till många segrar i hans kamp att förena Britannien.


Täcker bra, måste jag säga. Jag har ett lager på det här bilderna. Jag trodde jag skulle behöva två för jag tyckte det blev lite randigt, men när det var dags för det andra varvet märkte jag att det hade jämnat ut sig fint så jag toppade bara med Seche Vite.
I ärlighetens namn behöll jag det inte så här, men hur det ser ut nu tror jag att jag sparar till söndag med att visa upp.


Självklar matchning. Har man filmen Excalibur i hyllan (med "min" kapten Patrick Stewart i en av rollerna) så krävs det ingen större tankeverksamhet från min sida.

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Själv är jag inte så värst förtjust i silverlack utan lite dekor på, så jag blir riktigt nyfiken på vad som komma skall på söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är ju lite oförlåtande mot skavanker på naglarna. *host host*

   Radera
 2. Wow, vilken täckning! Fint också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag gillar't. Men inte tillräckligt för att behålla det så som på bilden mer än en kvart. ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!