Sidor

lördag 5 maj 2012

Deborah Lippmann, Razzle dazzle

Är det för att jag lite överlag är ganska så less på glitter just nu eller är det fel på mig? Jag är nämligen hittills inte alls värst imponerad av Deborah Lippmann. Har ett till att testa, och med tanke på att jag nästan var lite svettig under armarna av iver när jag beställde hem just det så drar jag mig ganska så rejält för att testa. Tänk om jag blir besviken igen liksom? Så istället för det lacket valde jag idag magentalila Razzle dazzle. Och det är ju finare än Mermaid's dream (nightmare), men jag är ju inte riktigt så förjust som jag hoppades.


Till att börja med - det här ville inte alls ner i kameran. Det är mycket finare i verkligheten. Lila jellybas med glassflecks i en ljusare rödlila. Färgen får mig faktiskt att tänka på rödbetor. Jag upplever mer djup i det här än vad jag fick av MD, och blickarna dras till naglarna ganska så ofta. Men ändå - det är någonting, och jag kan inte sätta fingret på exakt vad, som gör att jag ändå känner mig rätt så likgiltigt över det här. Och jag trodde verkligen att jag skulle älska det.


Jag har tre lager här, toppat med två lager topplack. Det är inte alls lika törstigt som MD som jag till sist hade fyra lager överlack på, för nu tror jag minsann att jag är färdig. Men ser ni? Tipwear! Och då har det ändå bara suttit på i några timmar där jag spenderat mesta tiden med att spela Bubble Witch Saga på Facebook och titta på "Lady och Lufsen" på tv. Jag har liksom inte ens kammat mig än...
I övrigt var appliceringen smärtfri.


Svårmatchad är den också eftersom jag inte har några rödbetor hemma. Plockade till sist fram min allra mest rosaknalliga lotuslykta och fotograferade av det nere i yogastudion. Med tanke på hur blekfisig ljuslyktan ser ut i jämförelse med lacket kan ni ju gissa hur mörkt det här är.

Betyg 3/5. Jag vill ge högre betyg, men jag kan inte.