lördag 5 maj 2012

Deborah Lippmann, Razzle dazzle

Är det för att jag lite överlag är ganska så less på glitter just nu eller är det fel på mig? Jag är nämligen hittills inte alls värst imponerad av Deborah Lippmann. Har ett till att testa, och med tanke på att jag nästan var lite svettig under armarna av iver när jag beställde hem just det så drar jag mig ganska så rejält för att testa. Tänk om jag blir besviken igen liksom? Så istället för det lacket valde jag idag magentalila Razzle dazzle. Och det är ju finare än Mermaid's dream (nightmare), men jag är ju inte riktigt så förjust som jag hoppades.


Till att börja med - det här ville inte alls ner i kameran. Det är mycket finare i verkligheten. Lila jellybas med glassflecks i en ljusare rödlila. Färgen får mig faktiskt att tänka på rödbetor. Jag upplever mer djup i det här än vad jag fick av MD, och blickarna dras till naglarna ganska så ofta. Men ändå - det är någonting, och jag kan inte sätta fingret på exakt vad, som gör att jag ändå känner mig rätt så likgiltigt över det här. Och jag trodde verkligen att jag skulle älska det.


Jag har tre lager här, toppat med två lager topplack. Det är inte alls lika törstigt som MD som jag till sist hade fyra lager överlack på, för nu tror jag minsann att jag är färdig. Men ser ni? Tipwear! Och då har det ändå bara suttit på i några timmar där jag spenderat mesta tiden med att spela Bubble Witch Saga på Facebook och titta på "Lady och Lufsen" på tv. Jag har liksom inte ens kammat mig än...
I övrigt var appliceringen smärtfri.


Svårmatchad är den också eftersom jag inte har några rödbetor hemma. Plockade till sist fram min allra mest rosaknalliga lotuslykta och fotograferade av det nere i yogastudion. Med tanke på hur blekfisig ljuslyktan ser ut i jämförelse med lacket kan ni ju gissa hur mörkt det här är.

Betyg 3/5. Jag vill ge högre betyg, men jag kan inte.

6 kommentarer:

 1. Det var tråkigt att du inte är nöjd, det ser ju fint ut. Detta lack står och väntar på mig så får se vad jag själv tycker sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det mest beror på min glitter-trötthet.Eller så skyller vi på förkylningen. Men det är ju på inga vägar FULT, bara lite "jaha".

   Radera
 2. Razzle Dazzle gillade jag, har dock inte haft den ensam utan ovanpå svart, men tidigare idag hade jag Lady sings the blues och precis som du säger tipwear på några timmar och det är inte lätt att få glittret dit man vill, lite trist när det kostar så mycket som det gör...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt oimponerad faktiskt... Kunde dra av lacket i stora sjok för att det släppte från nageln. I och för sig inte helt ovanligt med glitterlack man kämpat för att opaka på egen hand, men det känns liksom inte okej med tanke på vad de kostar.
   Kommer INTE testa Across the universe självt, utan använda det som layering. Som du säger tror jag de flesta av Lippmannglittren passar bäst så.

   Radera
 3. jag älskar Razzle Dazzle! Jag använder AtU ensamt. Det täcker med två lager, lätt. Dessutom håller det, också lätt, i minst tio dagar utan chippande eller shrinkage. Min mamma hade det i två veckor efter nyår. DL är fantastiska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så olika vi kan tycka alltså. Min kompis testade AtU ensamt och för henne tog det hela 5 lager att få det att täcka... Jag var med, så jag vet...
   Jag är mäkta oimponerad hittills. Tycker inte alls de känns prisvärda om man säger så.
   Jag gillar Razzle dazzle i teorin, men på riktigt - njae.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!