måndag 7 maj 2012

China glaze, Stroll

Det här brukar man kunna hitta på mina tår. Min hjärna funkar så att jag tycker att ett lack som heter Stroll ska sitta på tår så att de verkligen kan få strosa lite, som det heter. Jag vet, jag är lite småknäpp på det sättet.


Vackert körsbärsrött med gyllene glassflecks. Färgstarkt och lite småbusigt samtidigt som det är klassiskt diskret.


Penslade på tre lager för att få ordentligt med djup i färgen. Det drar lite åt det lila hållet men blir djupare och djupare rött ju fler lager man lägger på. Jag tycker helt klart att det är värt lite jobb. Lite klistrig när man jobbar upp lagren, men inget som ger gråa hår. Hyfsad torktid med Seche Vite, men inte jättesnabb så man får vara försiktig ett tag så man inte kommer åt något. En fönsterruta medan man fotograferar till exempel...


Matchar med underbara boken "Kisses" som innehåller vackra svartvita bilder på filmkyssar med de klassiska filmskådespelarna från Hollywoods glansdagar. En mycket vacker bok för en filmälskare som mig, eller för den som bara gillar vackra foton i största allmänhet. Köpt på en bokrea för massor med år sedan.

Betyg 4/4.

4 kommentarer:

 1. Riktig härlig färg, tycker du ska fortsätta ha den på fingrarna och inte bara på tårnarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ju riktigt härlig alltså, men håll med om att det är bättre att ha det på tårna i varje fall och inte bara i lådan. ;)

   Radera
 2. I have many China Glaze but this one is still among my favs, great shade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I totally agree, it's very beautiful.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!