tisdag 10 april 2012

Zoya, Charla

Det kunder vara värre - det kunde snöa. Men direkt vackert väder är det ju inte så vad passar bättre än att pryda naglarna med en riktig skönhet? Letade fram den här ur samlingen för att lysa upp denna kalla, regniga  dag - Charla från Zoya.


Jag hade nästan glömt hur vacker hon är, lilla Charla. Köpte det här snudd på samtidigt som jag skaffade OPI Catch me in your net, och det var ju lite onödigt. De är nämligen totaldupes. Så pass att ingen jag frågade kunde avgöra vilka naglar som hade vilket lack, då när jag testade dem första gången. Man behöver alltså inte ha båda två.


Och vad har vi här då? Beroende på ljus slår det över i antingen grönt eller petrol, hela tiden med ett gyllene skimmer över sig. Tyvärr är det lika skirt som det är vackert och jag har fyra lager på bilderna och kan ändå ana lite VNL. Jag har aldrig testat det över ett anat lack, men gissar på att det skulle vara läckert att lägga över svart eller mörkgrönt. Formulan är det inga problem med, det håller sig där det ska vara och torkar snabbt trots sina många lager.


Har inget sådär klockrent att matcha med utan valde en dvd igen, med Star Trek igen. Den här gången film 10 i ordningen, "Nemesis" som blev den sista med besättningen från The Next Generation. Ytterst sorglig film om man är jag.

Betyg 5/5.

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är ju det. Toksnyggt rentutav.

   Radera
 2. Svar
  1. OM det är. Jag hade glömt bort hur mycket jag älskar det.

   Radera
 3. Svar
  1. Jo du - det här skäms inte för sig. :)

   Radera
 4. Charla är verkligen härlig! Jag älskar henne passionerat även om hon alltid är två efter systern Ivanka. Det är två topplack alla fall. Fantastiska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Charla och Ivanka är verkligen toppsnygga. Kanske Ivankadags på bloggen snart? :)

   Radera
 5. Rekommenderar att köra en pedi med det här, oslagbart i solen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har personligen lite svårt för glitter på tårna, men känner rent spontant att - javisst! Självklart! Så det kommer jag nog testa i sommar. :)

   Radera
 6. Jösses vad fin Charla är! Jag häpnar varje gång jag ser henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen den känslan. Mycket nöjd med att ha henne i samlingen.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!