Sidor

söndag 29 april 2012

Nailart Sunday

Håhåjaja. Igår var det alltså chokladfest. Tror det kommer ta ett tag innan jag blir sugen på kladdkaka igen. Till på tisdag eller så. Vill ni se vad vi åt och så, så har vännen Perny bloggat om det här. Kvällens värdinna hade även bett mig ta med lite nagellack så att vi inte enbart skulle gotta oss i choklad, och nagellacksångorna låg tunga i det köket under kvällen. Själv prydde jag tassarna med 10 olika lack för att på ett enkelt sätt visa skillnader i olika finsh och så. Detta sitter kvar idag, och jag har fått hjälp att fotografera av manikyren så att jag kan vara med på denna veckas NailArt Sunday.


En hand fick vara röd/rosa och den andra grön/blå. Lacken jag använde mig av ser ni här, i sina flaskor.


Och så här såg det ut på. Jag gillar det verkligen och tror jag ska busa så här oftare. Ett mycket lätt sätt att piffa upp en gråtrist vardag på om inte annat.


Röda/rosa handen pryds av följande lack: Tumme - OPI, Wing it + LCN G10. Pekfinger - H&M, Pink. Långfinger - Misa, Bikini with a martini. Ringfinger - China glaze, Poinsietta. Lillfinger - A England, Perceval.


Grön/blå handen fick de här: Tumme (inte med på just den här bilden) - Zoya, Ivanka. Pekfinger - Cactus' nailpolish (tack sweetie) - Cactus. Långfinger - H&M, Aqua. Ringfinger - H&m, Nail him. Lillfinger - China glaze, For Audrey.