Sidor

tisdag 17 april 2012

Max Factor, Green bronze

Jag som hade planerat att vara sjuk idag... Fick åka iväg på en intervju i stället som jag hoppas gick åt h-vete. Inte känner jag mig sjuk heller så så gick det med den planen. Målar om naglarna så jag är fin när jag ska äta tårta hos svärfar senare - hurra för honom!


Lackvalet föll på Green bronze från Max Factor. Jag tittade på lacket och inte på namnet när jag handlade och tur var väl det för grönt? Nej - inte riktigt. Bara om man får solen rätt på det, och nog har jag lyckats se det några gånger idag, men inte så pass att jag hann få några bilder av det. Mest av allt tycker jag det är en lerig svart, bruntonad och lite gyttjig liksom, med guldskimmer. Om jag hade döpt det hade det hetat Brown gold eller så.


Formulan är okej, men lite skir. Tre lager här och det gäller att vara noga så man lägger lagren kant i kant när man lackar. Det var inte jag som ni ser. Ofta brukar ju sådant reda ut sig av sig självt men inte i det här fallet. Torkar snabbt, särskilt med ett lager Seche Vite.


Det är inte bara svärfar som fyller år idag utan även den här lilla skönheten. Idag fyller lilla Schumi 5 år. Hon var dock mer intresserad av att jag skulle släppa ut henne än att vara med på bild - kan man lugnt påstå.

Betyg 3/5