tisdag 17 april 2012

Max Factor, Green bronze

Jag som hade planerat att vara sjuk idag... Fick åka iväg på en intervju i stället som jag hoppas gick åt h-vete. Inte känner jag mig sjuk heller så så gick det med den planen. Målar om naglarna så jag är fin när jag ska äta tårta hos svärfar senare - hurra för honom!


Lackvalet föll på Green bronze från Max Factor. Jag tittade på lacket och inte på namnet när jag handlade och tur var väl det för grönt? Nej - inte riktigt. Bara om man får solen rätt på det, och nog har jag lyckats se det några gånger idag, men inte så pass att jag hann få några bilder av det. Mest av allt tycker jag det är en lerig svart, bruntonad och lite gyttjig liksom, med guldskimmer. Om jag hade döpt det hade det hetat Brown gold eller så.


Formulan är okej, men lite skir. Tre lager här och det gäller att vara noga så man lägger lagren kant i kant när man lackar. Det var inte jag som ni ser. Ofta brukar ju sådant reda ut sig av sig självt men inte i det här fallet. Torkar snabbt, särskilt med ett lager Seche Vite.


Det är inte bara svärfar som fyller år idag utan även den här lilla skönheten. Idag fyller lilla Schumi 5 år. Hon var dock mer intresserad av att jag skulle släppa ut henne än att vara med på bild - kan man lugnt påstå.

Betyg 3/5

6 kommentarer:

 1. Oh! kisse är jättesöt! Puss Schumi på nosen från mig!
  Lacket är helt okej även om mitt hjärta inte fladdrar. Konkurensen med katten kan få lack vinna. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Schumi är helt klart sötast på den bilden. :) Ska bara hitta henne så ska jag framföra din hälsning sedan.

   Radera
 2. Awww söt kisse!!!
  Jag bar detta lacket härom dagen och tyckte inte heller att den var grön. Men den är fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man får riktigt mycket direkt solljus på det så kunde man se de gröna skiftningarna, men inte så pass att jag skulle kalla det grönt direkt.

   Schumi är världsasöt och gillar mig när jag ger henne mat. Annars har hon barnen som sina människor.

   Radera
 3. Stod och höll i detta, men lät bli för jag trodde jag hade en dupe. Nuhittar jag inte dupen :( Det är ju superfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Asch då! Då får leta lite till. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!