fredag 6 april 2012

Hololångfredag: Diamond cosmetic, Lemon yellow zest + Sminkan, Resistance is futile

Har man inget gult holo får man skaffa sig. Så tänkte jag och lackade helt sonika på Resistance is futile över äggulegula Lemon yellow zest från Diamond cosmetics. Och det blev ju ungefär hur snyggt som helst.


Att jag sedan hade lite brådis iväg på nästa uppdrag (shopping - 6 nya nagellack...) så jag sabbade den här manikyren totalt, ja det är ju en annan femma. Det blev nämligen ganska tjockt på nageln och det ville inte riktigt torka i önskvärd hastighet. Jag har här baslack, tre lager av det gula, för gult blir nästan aldrig jämnt och snyggt med färre lager, sedan ett lager Poshé, ett lager Resistanceis futile och slutligen ännu ett lager Poshé.  Det blev för mycket och jag får väl erkänna att jag kanske tänkte lite fel där, men det var fint en stund i varje fall. Himla glad att jag fotograferade det innan jag drog iväg.


Eftersom det är omöjligt att göra ett holoöverlack som inte är lite grått, så dämpar Resistance is futile ner det gula lite. Det är fortfarande väldigt gult, men det syns att det är en silvergrå hinna över det. Tyvärr lyckades jag inte fånga holoefekten idag heller, det snöar i mina trakter, men effekten är verkligen slående. Linjära regnbågar och ungefär hur vackert som helst. Jag är nöjd med allt utom att jag sabbat det.


Matchar med lite gula dragéägg, ett måste för mig varje påsk. Älskade maken avskyr dem så jag hade förhoppning om att få ha dem ifred, dock har de små barnen hittat dem så jag har fått gömma undan ett gäng som jag kan äta imorgon. Jag låter nämligen bli godis, snacks och alkohol under fastan men imorgon smäller det! Som jag ska äta! Omnomnomnom...

8 kommentarer:

 1. Vilken underbar manikyr! Har tyvärr inget holografiskt överlack, annars skulle jag ha härmat dig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får tigga ett av Sminkan. :)

   Radera
 2. Kanonfint och påskigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev det bra. Synd bara att jag sabbade det.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack. Äggulegult kan ju liksom inte bli fel till påsk känns det som.

   Radera
 4. Svar
  1. Jag var mycket nöjd. Synd att jag skulle sabba det.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!