onsdag 11 april 2012

H&M, Nail him

Dra på trissor! Bilder tagna i kvällsljus! Lite oskarpa kanske, men det får gå. Det var Chilipojken som fick välja lack ur otestade lådan den här gången och valet föll då på denna sommarblåa goding som jag plockade på mig när jag var på H&M senast. Nail him heter det och det tyckte jag var ett roligt namn på ett tjusigt lack.


Blev påmind om varför det var länge sedan jag köpte på mig ett lack med just den här flaskdesignen. Korken alltså... Herrejösses, det är som att lacka med en ladugårdsvägg i näven. Vad var det för fel på den där runda korken ni hade innan ni böt till det här eländet? Va va va?
Lacket är i varje fall ett klart blått lack med aningens skimmer i. Skimret följer dock inte med upp på nageln, men ger en liten extra kick till lacket. Jag tycker mina bilder är aningens ljusare än verklighetens lack, kameran höll på att få tokspel när jag tog bilderna.
Och jo - jag vill kalla det sommarblått för jag får riktiga sommarvibbar av det här. Blåa poolbottnar, paraplydrinkar och sand mellan tårna.


Formulan var lite åt det segare hållet. Det tog tre lager att uppnå önskad täckning, sedan vågade jag mig på att låta det jämna ut sig av sig självt. Jag vet inte om det bara är formulan eller jättekorken eller formulan i kombination med jättekorken som gjorde att det hamnade så pass mycket i nagelbanden.


Tänkte att jag kanske skulle hitta en bil att matcha med idag och med hjälp av älskade maken hittade vi denna Renault Alpine som passade finfint till. Älskade maken blev till och med så pass inspirerad att han ställde upp den på bilbanan och jag hör nu hur den surrar omkring där i detta nu.

Betyg 4/5. Med bättre kork och formula hade det här varit en femma. Färgen är underbar även på en blekfis som mig. På en brun hand skulle den vara awesome!

Edit: Man ser visst skimret. Gud vad jag ljög igår. Behövdes bara lite sol så tittade det fram så fint. Fast betyget får kvarstå.

10 kommentarer:

 1. Den där korken är inge kul! Fast lacket var väldigt fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, dumma jävla kork! Gör om, gör rätt.
   Fast med vissa färger är det värt ansträngningen. :)

   Radera
 2. Svar
  1. Den är kanonfin! Chilipojken är mycket nöjd med sitt val.

   Radera
 3. Ja en riktig sommarfärg, härlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det inte bara var jag som associerade så. ;)

   Radera
 4. Det var Signe som skrev 32 så det är inget hemligt meddelande...

  SvaraRadera
 5. Åh, det är en sådan fin färg på Nail Him! Jag såg det låg och skimrade bland en massa andra lack på ett H&M, och kunde inte mostå att köpa det. Nu ska jag bara hitta ett tillfälle att lacka med det..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket svår att motstå. :)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!