söndag 8 april 2012

Eyeko, Lilac polish for lovely nails

Snabbaste snabba inlägget, älskade maken står och trampar i hallen för att vi ska ut på promenad hela familjen med packad lunchmatsäck. Man måste ju passa på när solen skiner. Här är i varje fall ett av de lila lack Stora J inte valde när jag radade upp dem framför henne.


Eyeko tillverkar ju inte lack längre, men när de gjorde det hann jag lägga vantarna på den här lila skönheten. Så värst mycket gemensamt med syrén (=lilac) tycker jag inte att det har, för det är en rätt så skarp lila trots att den är så pastellig. Tjusig i vilket fall.


Två lager målade här, håller sig på plats och hyfsad pensel för att vara en Eyeko. Jag tycker generellt att de har för långa strån, men just den här är spänstig. Jellylik krämfinish.


Matchar med musiken jag lyssnade på. Human League är så mycket mer än "Don't you want me" och varje gång jag lyssnar på dem baxnar jag över hur satans bra de är. Älskar älskar älskar Phil Oakeys röst.

Betyg 4/5. Nu utflykt!

10 kommentarer:

 1. Vad snygg den är! Jag hann tyvärr aldrig köpa den innan eyeko slutade med nagellack =(

  SvaraRadera
 2. Vad, gör de inte lack längre?? Hur sen är jag med att polocka upp den nyheten undrar jag...

  SvaraRadera
 3. Jag har förresten taggat dig, 11 frågor, hoppas du är på!

  http://lackynails.wordpress.com/2012/04/08/11-questions-tag/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, de gör ju inte det dummisarna. Synd för det fanns några till jag ville ha även om jag har ett gäng.

   Såg att jag var taggad. Tar det imorgon när jag sovit bort allt vin svärföräldrarna bjöd på. ;)

   Radera
 4. Human League, tack för det! Nu har jag nåt att mata Sporify med här på jobbet. :) Och Lilac är ett av de lila lack jag gillar bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! Glöm inte att mata Spotify med "Being boiled" och så rekommenderar älskade maken "Tne black hit of space". :)

   Radera
  2. Ja, toppenlåtar båda två!

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!