Sidor

söndag 1 april 2012

Butter London, Branwen's feather

Slarvigt målat, snabbt fotograferat och sedan for vi och lämnade ifrån oss Chilipojken för några dagar. Nu är jag hemma igen och känner mig oinspirerad, men ett inlägg få det bli i varje fall.


Hade sett swatchar på det här lacket så jag kände ett visst behov av att införa det till samlingen, och då det fanns ett kvar i NailMails överskottsshop så slog jag till. Svart bas med lila skimmer. Syns bra i flaskan och om man verkligen får sol på det, annars är det ganska mesigt tycker jag. Inte alls vad jag hoppades på. Det blir liksom lite för svart och det lila drunknar rätt så rejält. Som det är i flaskan är det jättevacker, en det vill inte riktigt överföras till nageln. Synd.


Målade två lager. Egentligen hade jag tänkt mig tre men tyckte såg okej ut efter det andra så jag nöjde mig där. Är väl inte helt nöjd med det beslutet utan önskar att jag hade lagt på det där tredje lagret i varje fall.  Målade väldigt slarvigt också, så det är inga appliceringsproblem eller formulabesvär som gör att lacket är kladdigt på bilderna - det var bara jag som jäktade lite.


Heter lacket något med fjädrar så blir det matchning därefter. Här i form av ett fjäderprytt öronsmycke som jag lånade av stora J.

Betyg 3/5. Jag gillar, men önskar att det lila hade slagit igenom mer.