måndag 2 april 2012

BB Couture, Sloth

Vilka murriga färger jag lyckas smeta på naglarna nuförtiden. Idag föll valet på vampigt brunröda Sloth från BB Couture, som jag fick levererat från Nail Mail förra veckan.


Basen i det här är en varm brun och sedan är det skimmerpartiklar i rött och guld. Jag trodde det skulle vara aningen mer guld och därmed lite ljusare, men jag är på inga sätt missnöjd med vad jag fick.


Två lager och inga problem med formula. Lacket flöt på som en dröm. Det lilla som är utanför är som vanligt där för att jag inte direkt sitter bekvämt när jag lackar, samt att jag inte har städat upp än.  Gör det senare, när jag har gjort plättar till mig och Lilla E. Påsklov är fina grejer - vi har latat oss hela förmiddagen.


Matchar med en liten igelkott som Lilla E har förfärdigat på någon bildlektion eller så. Jag har väl nämnt förut att hon är en pysselmaja av stora mått? Vi har hennes alster i varenda vrå här hemma, känns det som.

Betyg 4/5 Jag tror minsann jag har hittat en ny brun favorit.

7 kommentarer:

 1. Fin för att vara brun. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en svår färg, men himla fin när man får till det.

   Radera
 2. Moohaa! precis min sorts lack ju =)

  SvaraRadera
 3. Har letat som en tok efter ett riktigt snyggt brunt lack, nu tror jag att jag har hittat det ;)

  SvaraRadera
 4. Nu följer jag dig på bloglovin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt! :)

   Jo, det är ett väldigt snyggt brunt, men var beredd på att det är rätt mycket rött i det. Syns dock mer i flaskan än på nageln.

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!