Sidor

söndag 22 april 2012

BB Couture, Glampyre

I natt jag drömde - att jag fotograferade av ett gäng guldlackade naglar. Alltså bestämde jag mig för att lacka om till det mest guldglänsade lacket jag hade i otestade lådan och det blev Glampyre från BB Couture. Och ja - jag köpte det väldigt mycket för namnet. Ibland förvånar jag mig själv med hur dum i pallet jag kan vara. Särskilt när det visar sig hur likt det här är Golden chokolate från Pieces... de är inte exakta dupes, men tillräckligt lika för att jag ska tycka att det här var ett ganska så onödigt köp.


Här har vi alltså ett rätt så mörkt brunt lack med massor av guldskimmer. Om man vill kan man se det som ett glänsande brunt lack eller ett mörkt antikguldfärgat lack. I vissa vinklar upplever jag även att det blir svärtat i kanterna. Det är ju fint men ändå liksom lite... snopet. Jag hade hoppats på mer guldglans faktiskt.


Jag har två lager lack här men gissar att man kunde få det att täcka med ett om man är lite mer flödig än mig i sin lackhantering. Det blir lite penseldrag men de försvinner nästan helt och lacket jämnar ut sig fint. Jag gillar verkligen finishen på det här.


Jag antar att det här är källan till drömmen om guldiga naglar. I fredags var det här mysfilmen så jag passar på att matcha med den nu när jag har den hemma. Jag har lånat den av min pappa som har en superfin samling Bond-filmer. Alla utom "Quantum of solace" tror jag, men det är väl bara en tidsfråga innan han kompletterar den.

Betyg 3/5. Om jag blev tvungen att välja skulle jag behålla det här och skänka bort Golden chokolate. Om inte för annat så för  den utomordentligt kassa stavningen på chokolate...