Sidor

måndag 5 mars 2012

Nox Twilight, Wine & dine

Om ni undrar om man kan ta bort nagellack med potatisskalare är svaret ja. Testade igår, helt ofrivilligt, och det är ingen metod jag rekommenderar, men det gick. Lite grann på en nagel i varje fall. Antar att min potatisskalare är rätt så vass.


Alltså vandrar jag vidare bland mina Twilight-lack och bestämde mig idag för denna mycket ljusrosa foil, Wine & dine. Eller är den beige? Nej - jag bestämmer att den är rosa. Påminner mig faktiskt väldigt mycket om rosébubbel. Allra helst Rotari, som är en favorit när det vankas kalas här hemma. Annars är ju hallonsoda gott också.


Första gången jag testade det här tyckte jag inte alls om det. Minns att jag sa att det påminde om något min mamma hade när jag var liten. Vet inte om det är för att jag klivit över 40-strecket sedan dess, och blivit en gammal tant, eller om det bara var rätt dag för det här idag, för nu gillar jag det faktiskt.
Jag har två lager på bilderna och till skillnad från ett visst jellylack jag målade på igår, så torkar det här faktiskt väldigt bra. Skulle vilja säga att det har härdat helt faktiskt och då målade jag på det för lite drygt en halvtimme sedan och jag har inget topplack. Hade tänkt ändra det där med topplacket senare i eftermiddag.


I brist på roséubbel att matcha med tog jag istället Lilla E:s telefon. Kan vara bra att få tag på henne ibland, när hon piper iväg till någon kompis. Just nu är hon hos sin mormor och morfar och passar på att krama på en av sina kusiner som har varit på besök i helgen. Då behöver man inte ha telefonen med sig, för mamma har koll ändå.

Betyg 3/5. Gav den 2 förra gången, så det tar sig!