Sidor

måndag 12 mars 2012

Nox Twilight, Sugar plum

Det var något i stil med det här jag hoppades att jag skulle få av gårdagens Gothic Lolita, iridicerande lila med tydliga stråk av det blå skimret. En klar favorit i Twilight-kollektionen blir dagens val - Sugar plum.


Jomen alltså för hallå! Ibland slår det blå skimret igenom så pass att det nästan är svårt att se att basen är lila. Det blir en härlig krock av värme och kyla, för jag upplever den lila basen som ganska varm, och sedan kommer det där isiga blå och gnistrar över nagelbädden. What's not to love?


Jag har målat på tre lager här, för det är lite halvskirt. Formulan är lite åt det rinniga hållet och vill gärna ner i nagelbanden. Tycker det är lite trixigt att styra det. Det drar ner betyget ett snäpp, men ändå. Jag gillar det här skarpt. Ser smaskigt ut.


Och titta vem som började blomma idag, lagom till att matcha mina naglar. Gölliga lilla orkidéen. Grundfärgen på lacket är samma som ni ser inne i blomman. Bättre matchning får jag leta efter. Gjorde det också, tills jag såg att min lilla raring ville vara med på bild.

Betyg 4/5.