Sidor

fredag 30 mars 2012

Holofredag: Sminkan, Resistance is futile

Gah! Jag blir skvatt galen på att min kamera inte vill fånga holo. Ibland går det bra, och då undrar jag alltid vad jag gjorde för rätt, men oftast går det käpprätt åt ett varmt ställe. Som idag.


Vi firar holofredag idag, och jag som har helt slut på färdiga hololack nu, plockar fram mitt fina underbara holotopplack som Sminkan har förärat mig med. Och eftersom jag saknar ett orange hololack så fixar jag mig ett själv. Här är det ett lager av topplacket Resistance is futile över två lager av L'Oreal #450. Det är mycket snyggare på riktigt - tro mig. Skitkamera.


Det blir varma regnbågar av den här kombinationen, ser mest gula och orangea toner med hintar av silver och lila. Snyggt som fasiken faktiskt. Önskar att mina bilder kunde göra det rättvisa, men inte. Märks det att jag kommer från Närke nu när jag gnäller så dant?


Och om man nu får ett topplack med Star Trek-namn så matchas det med Star Trek. Till och med med den film som hade Resistance is futile som tagline, utmärkta Star Trek VIII: First Contact. På omslaget kapten Picard, Data och den stygga Borg-drottningen. Och så ett litet klipp från YouTube som jag hittade. 


Inget betyg på franken/sprankenlack - det vet ni vid det här laget.