Sidor

fredag 23 mars 2012

Holofredag: Glitter gal, Marine blue

Mjau!

Jo för alltså - jag vill spinna som en katt av det här lacket. Min kamera gör det inte alls rättvisa för attans anåda vad det sprakar om det här. Inte bara glittrar - sprakar I tell you. Mjau!


Sedan är det ju en väldigt vacker blå också. Kanske inte vad jag skulle kalla marinblå, men blå. Blåklintsblå med holo.

Två lager, toppat med Poshé. Förutom att jag har lite svårt att hålla i den mikrolilla korken och därför kladdar lite - nemas problemas. Jag vet att om jag hade bättre grepp så skulle ingenting hamna vid sidan om. För det hamnar exakt där man applicerar det, inget rinn ner i nagelbanden. Det har jag fixat helt på egen hand.


Bonusbild bara för att solen skiner, himlen är klarblå med enstaka moln och jag har fått pussa på en bebis. Bebisens storasyster fick jag inte pussa, men hon var söt att se på ändå och kul att prata med. Spontanbesök är roliga grejer det!


Gick förbi den här på väg till fönstret för att fotografera och tycker att det är en utmärkt matchning en dag som idag. Blå och solig i ett. Himla praktisk om man gillar att tända massor av ljus och en och annan brasa i öppna spisen också. Och det gör ju jag.

Betyg 5/5. Det finns vissa hololack i samlingen jag har lust att ställa på en liten pedistal, smycka med blommor, tända lite rökelse och tillbe. De flesta av de lacken kommer från Sminkan och Cactus, men det här får helt klart vara med där på pedistalen. Aum!

Tack Skimmerskuggan för holofredag! Veckans höjdpunkt för en lacknörd.