Sidor

fredag 16 mars 2012

Holofredag: Depend #58

Jag är lurad!

Det här trodde jag skulle vara ett litegranna skimrigt lila med ytterst lite holodamm i. Fooled me!


För det första är det ganska så mycket holodamm i det, betydligt mer än vad jag trodde. Inte så att det blir scattred, men ändå ganska mycket, mer än vad jag såg i flaskan.
För det andra är det en duokrom. Skitförvånad över det faktiskt, på ett positivt sätt. Eller multikromt om vi ska vara ärliga. Jag ser lila, rosa, silver, grönt. Ingenting som ville fastna på bild dock, men så är det.


Det är ju skirt också. Jag har fyra lager här och de två sista är ganska så flödiga. Det torkar ändå snabbt med Seche Vite över, så det kan vara förlåtet. Till en början avskydde jag den lila tonen i det, men allteftersom lagren byggdes på drunknade det där farmorslila och fram trädde de olika färgflasharna. Så jag slutade hata det. Det påminner lite om OPIs Not like the movies, men mer lila - och med holodamm. Samma skirhet och samma färgflashar.

Appliceringen var dom den brukar vara med Depend, lätt och behändig. Kanske att jag tycker formulan var aningen tunn och rinnig, men det var lätt att lacka både de tunna och de flödiga lagren utan att få alltför mycket lack i nagelbanden.


En liten ring med glasstenar i olika nyanser av lila fick bli dagens matchningsobjekt. Komplett med linsluskatt i bakgrunden.

Betyg 4/5. Inte illa pinkat av att lack som var en tvåa i flaskan. Hade det lila varit aningens snyggare hade det kunnat bli en femma...