fredag 16 mars 2012

Holofredag: Depend #58

Jag är lurad!

Det här trodde jag skulle vara ett litegranna skimrigt lila med ytterst lite holodamm i. Fooled me!


För det första är det ganska så mycket holodamm i det, betydligt mer än vad jag trodde. Inte så att det blir scattred, men ändå ganska mycket, mer än vad jag såg i flaskan.
För det andra är det en duokrom. Skitförvånad över det faktiskt, på ett positivt sätt. Eller multikromt om vi ska vara ärliga. Jag ser lila, rosa, silver, grönt. Ingenting som ville fastna på bild dock, men så är det.


Det är ju skirt också. Jag har fyra lager här och de två sista är ganska så flödiga. Det torkar ändå snabbt med Seche Vite över, så det kan vara förlåtet. Till en början avskydde jag den lila tonen i det, men allteftersom lagren byggdes på drunknade det där farmorslila och fram trädde de olika färgflasharna. Så jag slutade hata det. Det påminner lite om OPIs Not like the movies, men mer lila - och med holodamm. Samma skirhet och samma färgflashar.

Appliceringen var dom den brukar vara med Depend, lätt och behändig. Kanske att jag tycker formulan var aningen tunn och rinnig, men det var lätt att lacka både de tunna och de flödiga lagren utan att få alltför mycket lack i nagelbanden.


En liten ring med glasstenar i olika nyanser av lila fick bli dagens matchningsobjekt. Komplett med linsluskatt i bakgrunden.

Betyg 4/5. Inte illa pinkat av att lack som var en tvåa i flaskan. Hade det lila varit aningens snyggare hade det kunnat bli en femma...

12 kommentarer:

 1. Undrar om det inte var 58 jag hade men fick panik på för att det var så skirt, och gav bort. Hmmm...
  Ser trevligt ut på dina bilder iaf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höll också på att bli lite lätt panikslagen. Men är man envis så är man. :)

   Radera
 2. Trevligt att bli så positivt överraskad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en fin överraskning. :)

   Radera
 3. Man ser den gröna skiftningen på matchningsbilden! Kul med en sådan överraskning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gud ja, sådana överraskningar tar jag gärna oftare. Jag som trodde det här skulle var ett rycka-på-axlarna-lack pch så gör det så här. Roligt. :)

   Radera
 4. Haha, vad roligt, jag bar just det här lacket och min upplevelse av det var ungefär tvärt emot din. Såg allt fint i flaskan men tyckte absolut inte att det kom till sin rätt på nageln.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man! Jag hade lite mer tur än dig då, eftersom jag inte förväntade mig ett dugg. :)

   Radera
 5. Detta är mitt första hololack som jag testade i höstas:) Får nog se till att testa det igen för vad jag kan minnas såg jag inga skiftningar i mitt. Antingen så finns de inte i min flaska eller så letade jag inte efter det när jag bar det själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på om det inste skulle kunna poppa till rätt så rejält på en mörkare bas. Ska testa det någon gång. Eller så hade du otur och fick en dud...

   Radera
 6. Bland de finaste lacken jag köpte förra året. Supersnyggt på mörklila!

  SvaraRadera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!