Sidor

onsdag 28 mars 2012

Eyeko, Saucy polish for naughty nails

Ibland roar jag mig med att låta älskade maken välja färg åt mig. Han tyckte det var länge sedan jag hade rött, så då fick det bli rött. Själv tycker jag att jag har varit dålig på att visa Eyeko så då valde jag så klart det röda jag har i samlingen, Saucy. Eyeko har tyvärr slutat med sina nagellack, men de är fina att titta på i varje fall.


Det här är helt enkelt ett klarrött krämlack. Eller... Jag tycker att det är mer som en blandning av en jelly och en kräm. Det är inte så genomskinligt som jellys kan vara, men det har en viss glaslik blankhet som jag tycker krämlack ofta saknar. Hur som haver är det en riktigt pigg färg och jag tänker på tomtar och julklappar när jag bär det. Inte så vårigt med andra ord, men rött är sött och min favoritfärg så jag bär det året om, även om jag tycker det är något juligt över nyansen.


Jag har två lager här. Egentligen täcker det bra med ett, för genomgående för Eyekos lack var att de var bra pigmenterade. Jag är däremot inte så god vän med penseln som jag tycker är alldeles för lång och sladdrig - vilket syns. Det gör att det blir svårt att lacka och i det här fallet är det inte lacket som pölar, det sköter sig exemplariskt och hamnar där penseln placerar sig. Det är ju bara det att penseln inte alltid placerar sig där jag vill.


En av mina 40-årspresenter. Min knallröda Artisan Kitchen Aid. Som jag älskar den! Tack mamma och pappa. Igen.

Betyg 3/5. Hade penseln varit bättre hade det blivit bättre betyg, men den stör mig något så enormt.