Sidor

onsdag 14 mars 2012

Depend #279

Hur man vet att jag inte har ett jobb - jag hinner med fyra blogginlägg på samma dag. Tre här och ett på "livsstilsbloggen". Har man inget roligt får man skaffa sig. Typ.


Lilla E tyckte det var dags att jag glittrade till naglarna lite och plockade fram det är lacket ur otestade lådan, Depends nummer 279. Och nog glittrar det alltid, det kan ingen förneka. I en svagt orangetonad bas hittar jag tjockfullt med smått guldglitter och spridda inslag av lila, rött och grönt. Jag tycker hela lacket får en kopparton när jag tittar på det. Femöringar, för oss som minns dem. Med glitter på.


Självklart passar det här bäst som layering, men är man dumenvis som jag är så ska det ändå testas på egen hand. Således är det fyra lager här. Funderade på ett femte men struntade i det - det blir glesare på bild än vad jag upplever det irl. Glittret sprider ut sig fint och jämt och man slipper dutta ut det, men som sagt - glest. Äter topplack gör det också, föga överraskande. Hittills har jag lagt på två lager och det sjunker ner allteftersom, så det blir nog ett tredje lager senare. Det här kommer bli en mardröm att ta bort...


Matchade med söta orangea katten, Cullen. Han ville helst slippa vara i närheten av mina stinkande naglar, vilket kanske syns på hans min. I bakgrunden syns även Schumi som tvättar tassarna. Hon var nog glad att hon inte matchade det här.

Betyg 3/5

By the way - det är är inlägg nummer 200. Hur ska jag fira det tro?