Sidor

torsdag 8 mars 2012

China glaze, Kinetic candy

Jaha. Snö. Vad fasiken ska det vara bra för? I ren protest väljer jag alltså att lacka på ännu ett lack från China glaze vårkollektion Electro Pop. Pilutta dig snöelände!


Känns kanske lite ironiskt då att jag väljer det isblå Kinetic Candy. Å andra sidan är det en pastell och pasteller är lika med vår i min bok. Ljuvligt blå det här faktiskt, lite mintig. Tänker mer än lite grann på tandkräm...
Vad den där svarta pricken på ringfingret är? Hade kanske lite väl brådis med att lacka på det andra lagret. Fick en luftbubbla i det. Tålamod är inget jag är värst begåvad med.


Jag har alltså två lager lack här, båda ganska flödiga. Ändå torkade det förvånansvärt snabbt med ett lager Poshé över. Vad skrev jag nu? Poshé? Var det inte Seche Vite det där topplacket hette som jag brukar lovorda och kalla för my precious? Och jo, det var det. Men idag är det Poshé som testas av lilla mig och jag är mycket positivt överraskad. Kan vara så att SV får se sig slaget här. För jisses vad fort det torkade och härdade. Nästan så det snurrade till i skallen på mig.

Om ni undrar så är det en viss liten Cactus som skickade Poshé mig vilket jag är oerhört glad och tacksam för. Jag har varit sjukt nyfiken på det men inte kommit mig för att beställa hem det. Så tack och nig till dig, Cactus.Tror vi måste ses irl någon gång så jag kan få bjuda dig på en bakelse.


Och tittade vad jag hittade - en hel hög med ljusblå servetter. Inhandlade på IKEA. 19 spänn för 50 stycken brukar det väl vara. Har svårt att åka till IKEA utan att komma ut med ljus, servetter, måttsatser och orkidéer.

Betyg 4/5. På Kinetic Candy alltså.