Sidor

söndag 11 mars 2012

China glaze, Gothic Lolita

Alltså - jag ser en ton av blått skimmer i flaskan. Varför syns inte det på nageln? Det ligger mer som en sorts mjölkig hinna över en i övrigt ganska varm lila, och det kan ju inte hjälpas att mina tankar går till topplacket från helvetet då.


Jag är alltså ganska så besviken på Gothic Lolita. Jag trodde det skulle vara lite mer speciellt än vad det är, men jag tycker inte det är så likt det som ligger i flaskan. Det torkar mörkare och skimrar inte som jag trodde det skulle göra. Egentligen är det ett ganska fint lack, den lila nyansen är vacker och jag tror inte jag har något som liknar det sedan förut, men ändå. Något fattas liksom.


Jag målade två lager av det här och kan väl vid en närmare inspektion tycka att det inta hade skadat med ett tredje. Det var lättlackat, men lite tjockt. Inga problem vad jag kan minnas. Jag hann knappt upp ur sängen innan jag lackade och efter det har jag lagat frukost, varit på promenix, lagat mat, städat kök och varit allmänt söndagsflitig. Ser något litet tipp wear och har fortfarande ett av Sveriges läskigaste nagelband, men det får gå.


Jo, jag har ju mer än en klocka i lådan. Tror det är mer än tio också, var ett tag sedan jag räknade dem. Jobbade 10 år i en urbutik så samlingen är därefter. Det här är en sådan där klocka som jag bara var tvungen att skaffa mig, trots att det är en herrmodell och egentligen för stor för mig. Jag älskar den ändå. Märket är Police, men jag är osäker på om den går att hitta i svenska butiker då de blev av med sin generalagent för några år sedan. Snygg är den i varje fall.

Betyg 2/5. För den är ju inte helt usel, bara inte vad jag trodde.