Sidor

torsdag 22 mars 2012

China glaze, Aquadelic

Våren är här! Krokusar och vintergäck blommar som solar i mina "rabatter" och jag lackar på ljuvligt turkosa Aquadelic ur China glaze vårkollektion. Tror baske mig jag har en ny turkos favorit här.


För det första är det en ljuvlig nyans det här. Inte för grön, inte för blå - precis mittimellan. Otroligt vackert krämlack och jag är toknöjd med mitt köp.


Två lager lack här och jag upplevde det som väldigt lättlackat. Klart det var lite randigt efter första appliceringen, men det jämnade ut sig fint med andra lagret och bara jag andades lugnt och hade tålamodet att vänta lite och låta det jobba själv. Jobbade bra tycker jag.


Matchar med en paljettkudde i vackra turkosa och gröna nyanser. Julklapp till Stora J från hennes bonusfaster en jul för massa år sedan.

Betyg 4/5. Bara för att det är mitt bästa turkosa (tror jag) så betyder ju inte det att turkost är min favoritfärg på naglarna. Men jag gillar det, bara inte tillräckligt mycket för full pott.

Idag är det 13 år sedan jag och älskade maken förlovade oss. Hoppas han gillar mitt lackval för dagen. Inte för att vi kommer fira något vidare värst, men jag är gärna lite fin för honom.