Sidor

tisdag 21 februari 2012

Nubar, Iris dust

Idag tog jag äntligen mod till mig och lackade på Iris dust från Nubar. Efter jättebesvikelsen  med Peacock feathers satt det långt inne att lacka på den här. Tänk om jag skulle bli lika besviken en gång till. Det blev jag inte. Men jag blev inte värst förtjust heller.


En duokrom alltså. Smörkola och rosa. Jag hade hoppats att den skulle vara rödare. Jag hade även hoppats att det inte skulle krävas 5 lager och att det inte skulle krympa på nageln. Men det gjorde det, och det har det gjort. Torktid lång och seg. Har hack överallt. Synd.


På sätt och vis är det snyggt som bara den, men på ett annat sätt är det ganska platt fall på den här. Jag gillar verkligen de guldiga smörkolatonerna i det, men den där mörkaste rosa nyansen gör ingenting för mig. Om jag lyckas vinkla nageln så att det mörkt rosalila får en gyllene skiftning är det däremot så vackert att jag nästan börjar le. Nästan...


Och hur tänkte jag med matchningen här? Jag tänkte inte alls, är svaret. Jag tog bara det som var mest rosaish och som stod närmast. Det visade sig vara en flaska med Body splash i melondoft, prytt av den där katten som avslöjar att det inte är mitt utan snarare tillhör Lilla E. Hon har varit på bio med sin farmor och bror idag, och sett "Mästerkatten" i 3D. Sedan dess har hon mått illa. Åksjuk. Trist.

Betyg 3/5