onsdag 15 februari 2012

IsaDora, Spellbound black

Vaknade med huvudvärk idag och det blir inte bättre. Valde därför ett lack jag kan hålla mig kortfattad till. Återigen ett fynd ur en reaback på Ica.


Spellbound black (med nummer 185) är ett svart lack med tealskimmer i. Mycket småttigt, så det är svårt både att fånga det med kameran och ögat. Jag upplever det mest som en grönblå ton i själva lacket. Lite väl mesigt för min smak. Hade hoppats på mer glittereffekt.


Två lager lack. Som vanligt hatar jag piassavakvasten de använder som pensel i IsaDoras lack.


Och eftersom det heter Spellbound black så matchar jag med ett bokomslag. Det här är en dataljstudie av omslaget till den engelska utgåvan av "Harry Potter and the deathly hallows" av J.K. Rowling.

Betyg 3/5

Nu ska jag sitta i ett soffhörn resten av dagen och tycka synd om mig själv. Och dricka te. Ni då?

12 kommentarer:

 1. Jag är också besviken på skimret i detta lacket. Tycker knappt att det syns alls.

  SvaraRadera
 2. Nä, det var ingen höjdare...
  Jag är ledig idag och var på ikea en sväng. Köpte två hurtsar och bröt alla naglarna på fotohanden på det dumma supertunga paketet, hata!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Meh! Skitdumt ju! Och säkert ont också. :(

   Har precis tagit ner min naglar eftersom jag körde ett finger i väggen, men jag trivs ju allra bäst i inte för långa så det gjorde kanske inte så mycket.

   Radera
 3. Har ju sett roligare, men gillar namnet och gillar boken som du valde som matchning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderade först på Stora J:s replika av Harrys trollstav, men orkade inte gå ner till hennes rum och leta. :)

   Radera
 4. Matchningen är bättre än lacket. Lacket har jag också haft men gett bort. Det är mesigt, det är det. Prova hellre China Glaze Blk Bila Bong eller Barielle Blackened Bleu. De är snygga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi säger så här... Jag är ju glad att jag inte betalade fullpris för det...

   Radera
 5. Blev väldigt besviken på detta lacket när jag testade det själv, så pass besviken att korten fick bo i papperskorgen istället för på bloggen:( Men oj vilken bra bok du fick tag på. önskar nästan att jag inte hade läst alla böckerna redan så jag fick uppleva magin igen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inne på andra varvet med Harry Potter, har faktiskt bara den kvar som jag håller i handen. Man upptäcker små ledtrådar när man läser om som man inte tänkt på/visste om första omgången, och sådant är alltid kul.
   Stephen Kings "Mörka tornet"-serie om 7 böcker har jag precis avslutat för tredje gången...

   Radera
 6. Har också Spellbound black och tycker att det är för lite glitter, men har ett turkos glitterlack från Viva la Diva som jag stryker över, det är exakt samma nyans som på glittret i S.B. Tyvärr är glitterlacket utan både nummer o. namn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör inget. Efter att ha fått naglarna kolossalt missfärgade av två Viva la Diva samt fått tuppjuck på ett tredje så undviker jag märket. Som pesten. ;) Men man ska aldrig säga aldrig...

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!