Sidor

fredag 24 februari 2012

Holofredag: Sminkan, Tardis

Underbara holofredag, så är du här igen. Med vårvärme och solsken och snart får vi veta vad prinsessan ska heta. Jag och Chilipojken hoppas på Elisabeth för då blir hon drottning Bettan om en massa år, och det låter roligt. Inte så troligt dock.



Nästa lack ut från Sminkans sci fi-kollektion till mig blev denna blåa skönhet, Tardis. En vacker mellanblå som skulle göra sig utmärkt även utan holoskimret eftersom den blå nyansen är to die for vacker. Jag tänker på sommarhimlar och varma vatten när jag ser det.


I vanliga ordning har min kamera svårt att fånga holoeffekten, men den är ack så påtaglig så fort det kommer sol på det. Jag fullkomligt älskar det och alla dessa regnbågar som smattrar in i ögonen.


Har ni någonsin kommit på er själva med att sitta och lacka fast det kanske egentligen inte behövs, bara för att det är så underbart att se lacket glida ut över nageln? Det händer mig ibland, och det här var en av de gångerna. Det var alltså inte helt nödvändigt med fyra lager lack, men det var vad det blev. Sedan hejdade jag mig.


Jo, jag vet. Det heter Tardis och jag borde ju ha matchat med mina Tardisar. Men nu har ju dessa salt-och papparströare redan varit med på bloggen mer än en gång, så i stället väljer jag att visa upp säsong 5 av Doctor Who, nu med Matt Smith som Doktorn. Bara så att jag kan bevisa att jag har gått vidare efter David Tennants sorti. Han är helt okej, Matt Smith, men min favoritdoktor kommer han aldrig bli. Ingen Tardis på det här omslaget, men väl en Cyberman, en Dalek och en Weeping angel, samt Amy Pond.

Så, älskade maken tjatar på mig att vi ska åka och handla nu, så det är bäst att jag lyder. Och när jag kommer hem vet jag var den lilla sessan heter. (Bettan, Bettan, Bettan.)

Betyg - nej. Inte på franken och spranken. Ni kan ju gissa. Det är högt.