Sidor

fredag 17 februari 2012

Holofredag: Sminkan, Mr Data

Holofredag - whoop whoop!
Min kamera - bu bu!


Som jag skrev igår så trillade det ner fem finfina hololack i min brevlåda igår. Det är underbara Sminkan som suttit med bruten lilltå och skakat ihop dem åt mig, efter en utmaning från mig. Jag trodde det skulle bli tre, men jag hade visst fel. Tror att någon kände av en gnutta inspiration minsann.
Holofredagarna ser alltså ut att vara räddade för ett tag framåt, från mitt håll i varje fall. Och självklart väljer jag att låta denna guldfärgade skönhet bli första lack ut i min utökade samling att visas upp. Skåda Mr Data!


Ja, sen hade det ju varit roligt om holon hade rasslat ner i kameran också och inte mest synts på riktigt, men ni anar va? Allt det där som ser silvrigt ut är alltså holo. Jag får så fina regnbågar så när jag fångar ljus på naglarna.


Av en miljard knäppta bilder är det här de två bästa. Då förstår ni hur mycket min kamera ogillar holo. Stygg, stygg kamera.
Förresten - fyra tunna lager, för det är lika skirt som det är vackert.


Enligt Sminkan herself så är färgen på det här lacket inspirerad av Datas ögon. Vad passar då bättre än att matcha med Brent Spiners (han som spelar Data i Star Trek) CD "Ol' yellow eyes is back"? Ingenting tror jag minsann är svaret på den frågan.

Betyg avstår jag från. Ni får titta och njuta helt enkelt.