Sidor

fredag 10 februari 2012

Holofredag: Cactus Nail Polish, Lilla E

TGIF! Som jag har längtat har jag gjort har jag. Ikväll ska jag fredagsmysa med Perny och imorgon är det P-A-R-T-Y. Då ska jag vara pigg och glad och pryda tassarna med det här.


Cactus strikes again! Denna gång med ett blålila lack som inte bara har lite lätt duokrom effekt utan även är härligt holografiskt. Jag döpte det till Lilla E av en mycket enkel anledning, det är en liten göllig flaska och min Lilla E är också liten och göllig.
Kameran visar inte mycket holoeffekt i vanligt hederligt dagsljus, så vi kör lite lampskensbilder också.


Japp - holo. Jag sa ju det! Tydligen är det här en liten flaska med hopblandade slattar. Om jag inte minns fel var det lila, svart och turkost, och jag tycker mig kunna se det. För trots att det i grunden är ett blålila lack så flashar det till i rent blått och rent lila och jag ser mer än ofta att det är svärtat i nagelkanterna och i tipparna.


Jag nöjde mig med två lager, men tror nog att ett tredje inte hade varit fel. Har upptäckt en del ställen där nageln lyser igenom, men om man inte tittar efter jättenoga kan man lätt komma undan med det.


Den här matchningen har jag väntat på. Det här är ett halsband jag köpte under tiden jag gick min utbildning till yogalärare. Det var en av lärarna som gjorde egna halsband som hon sålde. Inte nog med att de är vackra, hon laddade dem även med olika energier när hon tillverkade dem. Om man nu tror på sådant och det gör ju jag.

Betyg blir det inget idag. För det är ett frankat lack och ni kan inte hitta det i varje fall. Men ett omdöme kan jag ge - love!