Sidor

fredag 3 februari 2012

Holofredag: Cactus' Nail Polish, Cactus

Saker jag ska skaffa mig när jag får ett jobb - en kamera som kan fånga holoeffekter. För allt det som ser ut som skimmer på de här bilderna är regnbågar en masse. Det är så mycket holo i det här att jag blir vindögd. Det är precis så läckert som ett hololack kan bli. Det vill säga väldigt.


Det är alltså världens mest ostickiga Cactus som återigen överraskat mig med ett par hololack. Och eftersom jag får döpa dem själv och det är grönt var ju inte det så väldigt svårt. Det här är Cactus.
Jag förstår om ni blir avundsjuka på mig nu, det hade jag blivit om jag sett det här på någon annan blogg än min, som till exempel när Cactus visade upp hela A-Englands Legends-kollektion. Jag ruttnade av avund! Det här är hennes tolkning av Dragon och Reclaim från Nubar, båda är sådana där måste-ha-lack för mig. Dock kan jag känna nu att jag inte behöver förgås av längtan för jag har ju det här. My precioussss...


Fick med ett prov på Reclaim på en lösnagel också, och Lilla E hävdar bestämt att det här är mycket snyggare. Sådeså! Älskade maken var även han full av beundran. Egentligen hade jag tänkt lacka på mitt sista Glitter Gal idag, men älskade maken ansåg att det kan vänta - det här däremot...
Vi kan väl säga som så - det är inte ofta jag kommer på honom med att stå och vrida och vända på någon av mina nagellacksflaskor. Nu gjorde han det. Mer än en gång. Dels för att han tycker färgen är snygg, dels i full beundran över hantverket. "Kan man göra sådant här själv?" Tydligen.

Jo förresten - det är två lager lack. I skugga upplever jag det som en guldig pistagegrön. Minsta lilla ljus lockar fram hur mycket holo som helst. Wham bam!


Äger ingenting som kommer ens i närheten av det här lacket. Hittade något annat hemgjort att matcha med. Lilla E är en riktig liten pysselmaja, och här är en av alla tusentals pärlplattor hon tillverkat. Jag tycker den är obeskrivligt söt, men den var inte lätt att stryka för att få den att hålla ihop. Och sedan gav hon den till sin pappa...

Betyg? Nä. Eftersom det här är en hemfrankad skönhet som inte går att hitta i butiker så bryr jag mig inte om det. Ni får hoppas att Cactus gör verklighet av sina planer att göra en kollektion. Gör hon det kommer betyget. Kan väl bara säga som så att det skulle vara väldigt högt.