onsdag 29 februari 2012

H&M, Green street

Nämen vad är det här? Jag som trodde jag var färdiglackad för februari. Hade visst fel. Nämligen så var det så att min fina orangea från igår var fullkomligt nersliten idag. Tydligen så gillar inte nagellack mina extremt slitna naglar, matlagning, putsning av hem och tvagning av kropp. Allt detta samt brist på topplack - det är vad jag skyller på.


Eftersom det är tredje dagen i rad med vårfint väder hjälper jag de små knopparna på traven med att måla på det gröna "gatulacket" från H&Ms senaste släpp, Green Street. Och nu snackar vi - det här är precis den gröna jag gillar. Det enda jag inte uppskattar med det här lacket är inte lacket i sig, utan flaskan. Den är snygg, men alldeles för hög och smal = ostadig. Den står och vobblar på bordet mest hela tiden jag lackar och jag tycker inte om att vara orolig för att jag ska få lack på soffbordet. Utöver det, bra pensel som sprider ut sig fint på nageln och släpper lagom mycket färg, greppvänlig kork och vackert lack.


Jag har två lager här. Min första tanke var att jag skulle ha tre, men jag tycker faktiskt inte att det behövs. Torkar snabbt, yttorrt efter några minuter och härdar på hyfsad tid.


Och se så fint det matchar med ett paket av barnens frukostflingor, eller ja, frukostringar. Fast här är det visst Frukost ringar. Särskrivningspolisen har talat. Dessutom borde de heta mellanmålsringar, för det är så de oftast blir ätna här hemma. Eller som snacks.

Betyg 4/5

6 kommentarer:

 1. Snygg grön färg. Kanske skulle ta en tur runt HM (fast jag har köpstopp..).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Titta är gratis i varje fall. ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Nähä! Tycker du verkligen det? ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!