Sidor

tisdag 7 februari 2012

Essie, Bobbing for baubles

Del 5/6 av lacken ur Cocktail bling-kollektionen kommer här. Ett av de jag var mest nyfiken på, mörkt blå Bobbing for baubles. Skulle vilja kalla det för en gråblå för jag anar något grått i tonen, dämpat. Trots att det är så mörkt upplever jag det som mycket behagligt och lugnt. 


Jag har en hel del blå lack i samlingen men det här känns unikt. Inte är jag mindre ledsen för det, jag gillar när jag får tag på lack som känns nya. Om ni anar lite glitter på mina naglar så kan ni bortse från det. Min älskade Lilla E hade gått bananas bland mina glitterlack igår och lyckats slabba ner ett och annat glitterkorn i min Seche Vite. Jag är inte helt nöjd över just precis det, men att ungen har blivit galen i nagellack kan jag ju inte vara annat än stolt över.


Två lager lack på naglarna och det torkade snabbt. Känner mig faktiskt väldigt nöjd med dagens val. Sedan att det hamnat skit i topplacket och mina naglar inte är i den bästa konditionen, vilket tyvärr syns alltför väl, ja det är en annan sak. Det är ju inte lackets fel.


Återigen på bloggen - min egen Tardis i saltkarsform. Lite för mycket klarblå för att vara en perfekt matchning, men eftersom jag älskar min Tardis får den vara med i varje fall. I väntan på att NerdLaquer ska återöppna sin butik och jag ha råd att lägga en order.

Betyg 4/5