Sidor

söndag 5 februari 2012

Essie, Bangle jangle

Stackars, stackars Bangle jangle som blev det lack jag målade på efter Cactus. Jag menar - ett pastelligt syrénlila lack efter det jag tycker är ett av de snyggaste lacken i hela samlingen? Inte lätt...


Här är hon i varje fall. Och visst det är väl tjusigt och så, men det känns liksom kallt. Och inte alls unikt. Jag har dupes på det här, det vet jag, men jag orkar inte leta rätt på dem (för jag tror det är mer än en) och göra en jämförelse. Upplever den en eller ett par nyanser mörkare irl än vad mina bilder visar.


Två lager lack räckte. Förvånande nog, för jag tyckte det var bra randigt. Vis av erfarenhet trodde jag mig dock veta att det kunde jämna ut sig själv om jag bara tillät det och mycket riktigt. Inga ränder. Ingen VNL. Inget whoop whoop. Gissar att jag byter imorgon. Inte entusiastisk.


Svårmatchad liten rackare. Inte ens den här lilla Dinky Toys-bilen var i samma färg och då har den ändå en mycket konstig färg för att vara en bil. Fick duga. Det är för övrigt en Dyna Panhard, hälsar älskade maken. Han påpekar dessutom att den kommer från Edition Atlas återutgivning av franska Dinky Toys-bilar. Detaljer.

Betyg 2/5. Som sagt, stackars Bangle jangle...

Plågade mig själv alldeles nyss med att konstatera att Nerdlacker har börjat skeppa sina lack även till Sverige. Och då sitter man här och typ gråter för att man är en fattig flicka som inte kan beställa de tre Oi, spaceman-lacken. Ge. Mig. Ett. Jobb. Nu!