söndag 5 februari 2012

Essie, Bangle jangle

Stackars, stackars Bangle jangle som blev det lack jag målade på efter Cactus. Jag menar - ett pastelligt syrénlila lack efter det jag tycker är ett av de snyggaste lacken i hela samlingen? Inte lätt...


Här är hon i varje fall. Och visst det är väl tjusigt och så, men det känns liksom kallt. Och inte alls unikt. Jag har dupes på det här, det vet jag, men jag orkar inte leta rätt på dem (för jag tror det är mer än en) och göra en jämförelse. Upplever den en eller ett par nyanser mörkare irl än vad mina bilder visar.


Två lager lack räckte. Förvånande nog, för jag tyckte det var bra randigt. Vis av erfarenhet trodde jag mig dock veta att det kunde jämna ut sig själv om jag bara tillät det och mycket riktigt. Inga ränder. Ingen VNL. Inget whoop whoop. Gissar att jag byter imorgon. Inte entusiastisk.


Svårmatchad liten rackare. Inte ens den här lilla Dinky Toys-bilen var i samma färg och då har den ändå en mycket konstig färg för att vara en bil. Fick duga. Det är för övrigt en Dyna Panhard, hälsar älskade maken. Han påpekar dessutom att den kommer från Edition Atlas återutgivning av franska Dinky Toys-bilar. Detaljer.

Betyg 2/5. Som sagt, stackars Bangle jangle...

Plågade mig själv alldeles nyss med att konstatera att Nerdlacker har börjat skeppa sina lack även till Sverige. Och då sitter man här och typ gråter för att man är en fattig flicka som inte kan beställa de tre Oi, spaceman-lacken. Ge. Mig. Ett. Jobb. Nu!

10 kommentarer:

 1. Det blir jättefint om man lägger Snow Globe över Bangle jangle!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du läsa mina tankar eller? Precis vad jag hade tänkt göra! :D

   Radera
 2. Snygg vardagsfärg men man vill gärna att det ska vara lite mer aha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har ju liksom sett det förut. Lite >gäsp< sådär.

   Radera
 3. Iiiiih! Har hon öppnat shoppen igen!! Iiiih!

  Och jag tycker Bangle Jangle är snygg!

  SvaraRadera
 4. Ungefär min reaktion. Fast kanske mer frustrerat än förtjust. ;)

  SvaraRadera
 5. Nja, förstår att det är svårt att toppa fredagens lack, denna gjorde inte riktigt sitt jobb i det avseendet;)
  Oho, den butiken var ny för mig men hjälp vad mycket snygga lack där fanns! Attans att jag redan lagt två andra beställningar denna månaden:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket jobbig liten butik, särskilt om man är en nörd som kan köpa lack bara för namnens skull. Och det kan ju jag... ;)
   "Nailart" på ingång. :)

   Radera
 6. Ja, det är rätt lockande att köpa de lacken för namnen... är lite sugen på färgerna i rymd-serien också... men tror jag får invänta alla paket innan jag beställer nytt igen :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju inte direkt bättre av att jag fullkomligen DYRKAR Doctor Who. Och igår tittade jag just på avsnittet "Don't blink". Habegäret ökade med sisådär 500%... ;)

   Radera

Hej! Jag blir jätteglad för kommentarer.
För enkelhetens skull svarar jag på frågor här.

Observera att reklam och spam kommer raderas - likaså anonyma kommentarer oavsett innehåll. Glöm inte att skriva under alltså!