Sidor

måndag 27 februari 2012

Diss: Depend Quick & Shine Top coat

Det är visst inte meningen att jag ska få ha något nagellack idag, så nu ger jag upp och gör ett nytt försök imorgon. Den här gången är det dock inte lacket i sig det är fel på, utan topplacket. Eftersom jag fick skit i min Seche Vite med förra manikyren bestämde jag mig för att plocka fram reservtopplacket från Depend till Chilipojkens orangea val. What a mistakea ta makea!


Till att börja med - man döper inte ett lack till Quick & Shine om det inte är det. Det torkar inte snabbt alls. Tvärtom så är det så segtorkat med det här på att det just nu, 30 minuter efter lackning, fortfarande är så segt att jag kan flytta runt lacket på nagel. Det är som en klump av segt gelégodis på nageln. Inte attraktivt alls.
Dessutom - och värst av allt - det missfärgar lacket! På bilden ovan lade jag tillbaka lite av det orange på långfingret för att visa skillnaden. Det blir liksom en mjölkig hinna. Istället för att vara ett vackert lysande orange lack, så blev det en dämpad korallorange. Kanske till och med med en dragning åt blått, för jag tycker mig kunna se en blå nyans i flaskan.

Betyg 1/5. Eftersom det är det lägsta jag har. Nu åker fanskapet i soporna!