Sidor

måndag 27 februari 2012

Diamond cosmetics, Sparkling sherry

Om det här lacket tyckte jag inte. Faktiskt så lite att jag inte har det på mig längre, det åkte av innan det hann torka helt. Vilket det i och för sig inte ville göra. Torka alltså. Ännu en anledning att inte tycka om det.


Jag trodde att det här skulle vara ett vinrött lack med lite silverskimmer i. Ack så fel jag hade. För det är någon ceriselila nyans med smockfullt av silver. Frost va? Me no like. Ville ju ha rött och tycker inte alls att den här färgen passar mig. Eller mitt humör, för den delen.


Bra täckförmåga dock. Jag gav alla naglarna två lager då det var lite kalt på tummen, men om man är lite pillig kan det nog räcka med ett. Det kändes lite kornigt att måla på, som om det vore sand ungefär. Inte förtjust i det heller. Sedan ville det som sagt inte torka heller. Mjukt och eländigt och bara jag snuddade med fingret på en nagel så skrynklade lacket ihop sig och färgade av sig. Har nu dessutom massor av silver och cerisea partiklar i min Seche Vite. Morr på det...


Orkade inte leta efter något snillrikt att matcha med, utan greppade min flaska sherry från "bardisken". Kan vara gott med ett litet glas ibland, så vi har ofta sherry (eller portvin) hemma. Just den här var dock lite väl spritig i smaken. Har druckit godare.

Betyg 1/5. Ogillas.

Ska bara bestämma mig för vad jag ska lacka om till nu, så det blir nog ett inlägg till idag.