Sidor

onsdag 22 februari 2012

China glaze, Sunshine pop

När gårdagens vackra vårväder bara är ett minne blott, får man väl dra till med att lägga lite solsken på naglarna istället. Med andra ord - Sunshine pop från China glaze vårkollektion Electro pop


Nu är ju jag svag för gula lack så det kanske inte direkt krävs studielån för att lista ut att jag gillar det här. Färgen är helt underbart, knalligt gult. Men jag hade gillat det ännu mer om det hade varit ett krämlack, jag är inte helt förtjust i skimret som jag uppfattar som ganska så pärlemorigt. Penseldragens syns mer på bilderna är på riktigt, men visst finns de där.


Som sig bör med gula lack så är det som att lacka med något slemmigt. Jag tänker, som nästan alltid, på att det är som att lacka med snor. Det är ganska tjockt och segt och stört omöjligt att måla tunna lager med. Dessutom krävs det sina lager för att det ska bli jämnt. Jag har tre här, trots att det är så tjockt, men ändå känner jag att det kanske kunde ha behövts ett till. Och eftersom det är så tjockt så blir det lite vallar och elände. Och ett katthår i lillfingret, om ni undrar vad f*n jag har gjort.


Som ni ser så regnar det idag, men jag har i varje fall en gul orkidé jag kan visa upp. Lacket är ju bra mycket knalligare än blomman, men den är ju så vacker så jag visar upp den ändå. Och på tal om gula blommor så börjar Vintergäcken titta upp vid husknuten här hemma. Det gör absolut ingenting - jag vill ha vår. Nu!

Betyg 3/5