Sidor

torsdag 16 februari 2012

China glaze, Peachy keen

Hur gick det här till då? Hur kommer det sig att jag, som ändå var tonåring på 80-talet när aprikos var så poppis, får för sig att skaffa ett aprikost lack? Dum i huvudet kanske? Nej - jag såg så himla många fina swatchar på det att jag drabbades av ha-begär, trots att jag tröttnade på aprikost redan 1986. Fast det är klart - det heter ju Peachy keen, inte Apricoty keen...


I varje fall. Jag klickade alltså hem det och sedan har det stått otestat i Helmer. För hallå - det har den där färgen jag tröttnade på 1986. Hur tänkte jag där? Men så idag kände jag att det var dags. Och. Jag gillar det faktiskt. Knappt så jag tror det själv. Kan ju i och för sig bero på att jag tycker det är mer orange än vad mina bilder visar, och att jag gillar orange är ju ingen hemlighet.


Som så vanligt är med pasteller så kräver det sina lager för att bli jämnt. Tre stycken ganska flödiga närmare bestämt. Konsistensen på lacket var lite geléig, men det gick hyfsat bra ändå. Ja, förutom att det gärna vill ta sig ner i nagelbanden.


Omöjligt att matcha, tänkte jag. Men så rotade jag lite djupare i sminklådan och hittade det här provet på hudlotion som jag fortfarande inte har testat. Det har legat där skamligt länge nu. Caresse Instant Silky Touch från Lancôme alltså. Får nog lägga fram den så att jag använde den efter nästa dusch.

Betyg 3/5

PS. Jag gissar att älskade maken kommer hata det här.

PS 2. Om ni undrar så är Sminkan bäst. Trotsade snöyret ute och hittade fem (5!) hololack med divese sci-fi namn i ett kuvert. Meesa so happy! :)