Sidor

tisdag 14 februari 2012

China glaze, Make some noise

Eftersom det är den dag det är idag så valde jag att inte bara lägga på ett par kristallhjärtan på naglarna, utan även att låta Make some noise bli första lack ut att provas av de 8 jag valde ut ur vårens kollektion från China glaze, Electropop. Tänkte att rött skulle vara piffigt en dag som denna nämligen.


Men är det verkligen rött? Nja... Jag kommer lägga det i den röda kategorin i varje fall, men jag tycker att det drar både åt det  rosa och det koralliga hållet, dessutom med en lätt mjölkighet. Och det är ju bara så snyggt! Garanterat unikt i min samling i varje fall.


Täcker bra gör det också, som vanligt har jag två lager lack. Formulan var kanske aningen rinnig, jag har lite som hamnat där det inte var meningen, men det har i varje fall till största delen hållit sig borta från nagelbanden. Jag satt och tittade på film nu igen när jag lackade (Bröllopsfotografen), så visst kladd är helt och hållet mitt eget fel...


Och eftersom det är den dag det är idag så matchar jag med gölligaste Alla hjärtans-kortet som Lilla E gav mig och sin pappa i morse. Helt och hållet gjort av hjärtan och paljetter. Nu räckte det inte med det här kortet, utan vi fick ett varsitt som vi hittade i våra byrålådor också, samt att Chilipojken (aka Lilla A) även han hade kort till oss. Japp, kärleken flödar i vår familj.

Betyg 5/5