Sidor

onsdag 8 februari 2012

Cetuem #225

Rött är sött. Och min favoritfärg. Alltså är det dags att visa ett rött lack igen, här ett som är på gnällen att bli vinrött, men jag tycker det är aningens för klarrött för att hamna i den kategorin. Men eftersom det i vissa ljus ser vinrött ut så tror jag minsann jag ska klassa in det i båda färgerna. 


Cetuem alltså, med den ofantligt korkade korken (pun intended). I det här fallet uppvägs det dock med råge av den vackra färgen. Skimmerlack i rött känns som att det inte kan bli fel. Om man inte envisas med att lacka in katthår på naglarna då, något som jag faktiskt inte såg förrän jag kollade igenom mina bilder. Men jodå - jag har ett katthår fint inlackat på lillfingret. Skickligt av mig.


Jag älskar den här röda färgen och trivs väldigt bra i den. Det är två lager i vanlig ordning, men det täcker okej med bara ett. Valde dock att lägga på ett andra för att få ut det där lilla extra och för att få en djupare färg. Upplever att det här har någon sort gyllene skimmer som jag uppskattar mycket. Rött och guld är ju inte bara fint tillsammans, utan även huset Gryffindors färger.


Josåatte... Jag är ju larvigt förtjust i Harry Potter. Också...


Önskar att min kompis M hade varit här med sin bil, för jag tror mig ana att det här lacket skulle kunna användas för att reparera repor på hans bil. Nu bor vi dock 20 mil från varandra och jag är tveksam till att han kan tänka sig att glida hit bara för att jag ska få matcha. Nöjer mig med den här lampskärmen istället. Den har säkert synts i mina bilder förut, då lampan står i det fönster jag oftast står i när jag fotograferar naglarna. Det är älskade maken som har fyndat den på Rusta för några år sedan. Tror han gav 29 spänn för den. Bargin!

Betyg 4/5